E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

50% atlaide braucienam uz Enerģētikas muzeju un Energoefektivitātes centru

Ņemot vērā pozitīvo pieredzi un interesi, AS „Pasažieru vilciens” arī šajā mācību gadā turpina sadarbību ar AS „Latvenergo” un skolēnu grupām piešķir 50%* atlaidi vilciena biļetei uz Enerģētikas muzeju Ķegumā un Elektrum Energoefektivitātes centru Majoros.

Sadarbība, kas aizsākās pirms 3 gadiem, ir bijusi vairāk nekā veiksmīga. Tās ietvaros daudzas skolēnu grupas no visas Latvijas ir izmantojušas iespēju par puscenu doties ceļā ar vilcienu, lai iepazītu enerģētikas vēsturi un energoefektivitāti aizraujošā veidā. Dažkārt apmeklētājiem šis ir pirmais brauciens ar vilcienu, un šāds izziņas veids izpelnās vēl papildu atzinību.

Pieteikšanās - grupas (no 10 līdz 30 cilvēkiem) atbildīgai personai 5 darba dienas iepriekš jāsazinās un jāpiesakās ekskursijai uz:

  • Enerģētikas muzeju Ķegumā (e-pasta adrese: muzejs@latvenergo.lv, tālruņa nr.: 65010355),
  • Elektrum Energoefektivitātes centru Jūrmalā (e-pasta adrese: eec@elektrum.lv, tālruņa nr.: 67728567). 

Ekskursija gan muzejā, gan Elektrum Energoefektivitātes centrā ir bez maksas!

Plašāka informācija par Enerģētikas muzeju un ekspozīciju tajā pieejama šeit.

Plašāka informācija par Elektrum Energoefektivitātes centru un ekspozīciju tajā pieejama šeit.

“Esam gandarīti, ka arī šogad varam iesaistīties sabiedrības izglītošanā un vairot skolēnu zināšanas gan par elektrību mājās, gan energonodrošinājumu visā valstī, tāpat veicināt interesi par enerģētiku kā nākotnes profesiju,” izmantot šo iespēju līdz 2018. gada 21. jūnijam aicina AS „Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.

“Šogad gan Enerģētikas muzejā, gan Energoefektivitātes centrā līdztekus jau esošajām izglītojošām nodarbībām piedāvājam jaunumus. Skolēnu rokās viedtālrunim vai planšetei uzticam izziņas, ne tikai izklaides lomu, jo ir izveidota gan jauna aplikācija ar Latvijā radīto Overly lietotni, gan izstrādāta erudīcijas spēle. Taču muzejs nevar pastāvēt bez klasiskām vērtībām – mūsu ekspozīcijas un iespējas iepazīties ar kolekcijas dārgumiem jebkuras klases skolēnam”, jaunumus uzsver Ingrīda Lāce, AS „Latvenergo” Starptautisko attiecību un KSA direktore.

50% atlaide vilciena biļetēm tiek piešķirta no jebkuras stacijas - skolēni ir aicināti braukt gan no Rīgas, gan Jelgavas, gan citām pieturām - atlaide tiek piešķirta visam brauciena posmam.

*50% atlaide tiek piešķirta pilnas cenas vienreizējai braukšanas biļetei.

Akcija ir spēkā līdz 2017/2018. mācību gada beigām, t.i., līdz 21. jūnijam.

Lūdzu, uzgaidiet