E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ēnu diena 2018

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. 

Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum.

Šī ir programma, kas jau daudzus gadus sekmīgi iekļauj izglītības procesā karjeras jautājumus, rosinot jauniešus plānot savu nākotni jau skolas laikā. Veidojot sadarbību starp skolu, sabiedrību un darba vidi, Ēnu diena sekmē jauniešu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū nākotnē.

AS "Pasažieru vilciens" regulāri piedalās šajā akcijā, piedāvājot skolēniem iejusties vilcienu mašīnista un konduktoru kontrolieru lomā. Šogad pirmo reizi kāds skolēns varēs vērot arī valdes locekles Ingas Vageles darba ikdienu. 

"Vēlos iepazīstināt skolēnus ar mūsu uzņēmuma valdes ikdienas darbu kārtību, veicamajiem uzdevumiem un mērķiem. Domāju, ka Ēnu diena sniedz lielisku iespēju ikvienam skolēnam krietni labāk iepazīt savu iespējamo nākotnes profesiju, kā arī, manuprāt, ne mazāk svarīga ir iespēja apmeklēt konkrēto uzņēmumu un iepazīties ar tā ikdienu. Izvēloties turmpāko mācību virzienu,  manuprāt, pieredzei, kas gūta, piedaloties Ēnu dienās, ir būtiska nozīme, jo skolēns to ir piedzīvojis un redzējis pats savām acīm," tā AS "Pasažieru vilciens" valdes locekle Inga Vagele par Ēnu dienu.

Informācijas vairāk šeit.

02.2018.

Lūdzu, uzgaidiet