E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Esam ieguvuši ceturto vietu konkursā “Baltic Communication Awards 2018”

AS “Pasažieru vilciens” kampaņa “Ziemassvētku sveiciena vagons “Dodamies pie mīļajiem”” starptautiskajā komunikācijas profesionāļu konkursā “Baltic Communication Awards 2018” ieguva augsto 4. vietu bezbudžeta kampaņu kategorijā.

Šogad konkursā tika iesniegts 161 darbs, no kuriem finālā iekļuva 56 darbi, tostarp “Pasažieru vilciena” kampaņa. Visus iesniegtos darbus vērtēja starptautiska komunikāciju un saistīto nozaru profesionāļu žūrija.

Lai radītu svētku noskaņu mūsu pasažieriem, no 20. decembra līdz 7. janvārim pa Latviju kursēja dekorēts īpašais Ziemassvētku sveiciena vagons, kas pasažierus priecēja ar rotātu egli. Elektrovilciens ar šo īpašo vagonu devās 123 reisos četrās līnijās un tajā pabija ap 6600 pasažieru.

Skaisto baltegli dāvināja mūsu sadarbības partneris Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī.

“Baltic Communication Awards” jau vairāk nekā 10 gadus ir nozīmīga starptautiska komunikācijas nozares balva, kuras mērķis ir dot iespēju industrijas profesionāļiem dalīties ar labāko praksi, kā arī godalgot labākos projektus un kampaņas. AS "Pasažieru vilciens" pirmo reizi iesniedza savu kampaņu šāda veida konkursā.

Tas ir liels gods saņemt tik augstu novērtējumu starp nozares profesionāļiem, kuriem šādu kampaņu izveide un dalība konkursos ir ikdienas darbs.

03.2018.

Lūdzu, uzgaidiet