E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Džeza variācijas vilcienā 27. aprīlī

Aprīļa beigās Latvijā norisināsies par tradīciju kļuvušie svētki džeza mūziķiem un žanra cienītājiem – Starptautiskā Džeza diena –, kuras ietvaros jau trešo gadu šīs dzīvesstila mūzikas hipnotisko iedarbību varēs baudīt arī vilciena pasažieri. Džezs ir komandas radošā spēka kopdarbs, kas pārveido oriģināldarbu, un improvizācija ir atkarīga no izpildītāja garastāvokļa, pieredzes, saspēles ar citiem mūziķiem un publikas.

Aicinām ikvienu šī mūzikas žanra cienītāju 27. aprīlī ar vilcienu doties maršrutā Rīga – Jelgava – Rīga:

  • pl. 16:00 vilciens Nr.6723 Rīga – Jelgava un
  • pl. 17:15 vilciens Nr.6734 Jelgava – Rīga.

Tas būs patiesi vērtīgi un unikāli – dzirdēt uzstājamies tādus talantīgus džeza izpildītājus kā Kārlis Mangulsons, vokālists, komponists, Riga Jazz Stage konkursa finālists, Artūrs Sebris, saksofonists, abi mākslinieki kopā muzicē kā duets Duo ArKa, brauciena laikā kopā ar duetu muzicēs arī Svens Vilsons, ģitārists, kas uzstājies ar pasaules džeza leģendām.

Sekojiet līdzi informācijai mūsu facebook.com profilā, kur fotogrāfijās un videoierakstā atspoguļosim Džeza dienu vilcienā! Tikmēr aicinām noskatīties kolektīva “Very Cool People” dzīvespriecīgo funk mūzikas priekšnesumu vilcienā 2017. gadā.

Lai džezs pārņem vilcienu un tavu sirdi!

Plašāku informāciju par organizāciju un plānotajiem pasākumiem skatiet šeit.

04.2018.

Lūdzu, uzgaidiet