E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Sveicam pusmiljono e-biļetes pircēju!

13. jūnija pēcpusdienā AS "Pasažieru vilciens" e-biļešu tirdzniecības sistēma reģistrēja 500 tūkstošo pirkumu!

Pusmiljonās e-biļetes pircējs Emīls atklāja, ka ikdienā pārvietojas ar velosipēdu un ar vilcienu bieži brauc Jūrmalas virzienā. Emīls ir pasažieris ar stāžu un mūsu pakalpojumus izmanto jau no vidusskolas laikiem. Starp pēdējā laika noderīgākajiem uzlabojumiem atzīmē zonu tarifu ieviešanu un jaunu, paaugstinātu dzelzceļa platformu izbūvi, kas būtiski atvieglo iekļūšanu vilcienā.

Šobrīd e-biļeti izvēlas gandrīz 5% mūsu pasažieru.

Vienreizējo un bagāžas elektronisko biļešu vienā virzienā un braucieniem turp un atpakaļ tirdzniecība mūsu mājaslapā tika uzsākta 2016. gada septembrī, savukārt mobilo ierīču lietotnēs e-biļetes ir nopērkamas no 2016. gada novembra.

“E-biļešu tirdzniecība ir viens no mūsu veiksmīgākajiem pēdējā laikā realizētajiem uz klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošanu vērstajiem projektiem,” uzsver AS “Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis. “Mēs turpināsim attīstīt e-biļetes pārdošanu, lai tās iegādi padarītu vēl ērtāku pasažieriem,” piebilst R.J.Grigulis.

Ja katrs e-biļetes pircējs, to pērkot, ir ietaupījis kaut vienu minūti, tad šobrīd e-biļešu pircēji kopā ir "ietaupījuši" gandrīz gadu.

06.2018.

Lūdzu, uzgaidiet