E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Veselības ekspresis dodas uz Jelgavu!

Piektdien, 4. novembrī, plkst. 11.00 no Rīgas uz Jelgavu dosies AS "Pasažieru vilciens" un "Rīgas Stradiņa universitātes" (RSU) Veselības ekspresis! ​

RSU medicīnas un veselības aprūpes studenti un jaunie ārsti – rezidenti veiks veselības pārbaudes vilciena pasažieriem, kā arī iepazīstinās ar veselīga dzīvesveida principiem, īpaši konsultējot par plaušu veselības jautājumiem. 

Vilciena pasažieriem būs arī iespēja izmērīt asins spiedienu, noteikt ķermeņa masas indeksu, izmērīt skābekļa daudzumu asinīs, noteikt miegainības un stresa līmeni, kā arī veikt elpceļu testu ar spirometru.

Akcija RSU Veselības ekspresis notiek jau kopš 2013.gada ar mērķi studentu augstskolā uzkrātās zināšanas nodot tālāk sabiedrībā, popularizējot veselīgu dzīvesveidu un rūpes par savu un līdzcilvēku veselību. Šogad Veselības ekspresis kursējis jau trīsreiz – februārī, aprīlī un jūlijā. Līdztekus ierastajām veselības pārbaudēm – asinsspiediena mērīšanai, ķermeņa masas indeksa, stresa līmeņa un miegainības noteikšanai, katram braucienam ir sava īpaša tēma, šoreiz tā ir plaušu veselība.

Akciju RSU Veselības ekspresis informatīvi atbalsta:

  • Latvijas Tuberkulozes un plaušu slimību ārstu asociācija;
  • Slimību kontroles un profilakses centrs;
  •  GlaxoSmithKline Latvia,
  • Berlin-Chemie/Menarini Baltic;
  • Novartis Pharma Services Inc. 

Fotogrāfijas no iepriekšējiem Veselības ekspreša braucieniem.

Lūdzu, uzgaidiet