E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Operetes festivāla nakts vilciens

15. jūlijā plkst. 20.00 Ikšķiles atjaunotajā brīvdabas estrādē notiks Operetes festivāla krāšņākais notikums – Galā koncerts ar ārzemju un Latvijā iemīļotiem solistiem, kam sekos Valšu vakars, kurā ikviens aicināts ļauties dejai Johana Štrausa valšu orķestra pavadījumā Guntara Bernāta vadībā. 

"Klausītājus iepriecināsim ar populārākajām lappusēm no slavenākās un Latvijā tik ilgi gaidītās Imres Kalmana operetes Silva, kā arī Eiropā labi pazīstamiem operešu mūzikas dižgariem, kuri Latvijā līdz šim ir atskaņoti nepelnīti maz vai pat piedzīvos savu Latvijas pirmskanējumu - Roberta Štolca, Karla Cellera, Karla Millekera opusiem," par Operetes festivāla GALĀ koncertā gaidāmo stāsta diriģents Guntars Bernāts.

Pasākuma apmeklētāju ērtībām 15. jūlija pašā vakarā norīkojam īpašu vilcienu Ogre (00:40) - Rīga (01:20), kas festivāla dalībniekus no Ikšķiles nogādās Rīgā.  


No Ikšķiles stacijas vilciens aties naktī no 15. uz 16. jūliju pl.00:47 un Rīgā iebrauks pl.1:20.

Pirms vilciena atiešanas Ikšķiles stacijā no pl.00.15 tiks atvērta arī biļešu tirdzniecības kase.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties biļetes iespējams šeit.

Papildu informācija par festivālu meklējama šeit.

Latvijas Operetes fonds, apvienojot profesionālu mākslinieku un sabiedrības centienus, veido Latvijā Operetes teātri ar pilnvērtīgu trupu, orķestri un telpām.

Lūdzu, uzgaidiet