E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Bezmaksas bezvadu internets tagad ir pieejams visos vilcienos

Ir noslēdzies četru gadu projekts, un turpmāk visos AS „Pasažieru vilciens” vilcienos būs pieejams bezmaksas bezvadu internets.

Pirmais vilciens, kurā pasažieri varēja bez maksas lietot bezvadu internetu, devās reisā uz Dubultiem 2013. gada augustā. Interneta pieslēguma elektrovilcienos un dīzeļvilcienos nodrošināšanas plāns paredzēja noteikta vagonu skaita aprīkošanu gada ietvaros.

Šobrīd mobilo sakaru operatora LMT 4G uztvērēji un bezvadu tīkla maršrutētāji ir izvietoti visos dīzeļvilcienu vagonos un visos elektrovilcienu motorvagonos. Par to, ka vagonā ir pieejams internets, norāda uzlīme salonā virs durvīm ar WiFi zīmi un tīkla adreses sākumdaļu.

Bezvadu interneta pieejamība vilcienā ļauj ne tikai lietderīgi vai izklaidējoši pavadīt laiku, bet arī nopirkt vai uzrādīt e-biļeti, neizmantojot mobilā interneta resursus.

Lūdzam ņemt vērā, ka datu plūsmas ātrums ir atkarīgs no attāluma līdz maršrutētājam, lietotāju skaita, kas pieslēgušies tīkla iekārtai, kā arī no vilciena atrašanās vietas attiecībā pret mobilo sakaru torņiem.

Lūdzu, uzgaidiet