E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Sveicam Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā un Baltā galdauta svētkos!

4. maijā ar Baltā galdauta svētkiem tiek svinēta Latvijas otrā dzimšanas diena – Valsts Neatkarības deklarācijas pasludināšanas diena. Tas ir datums 1990. gadā, kad mūsu valsts atguva oficiālo nosaukumu Latvijas Republika un tika atjaunoti svarīgākie 1922. gadā pieņemtās Satversmes panti.

Tas bija laiks, kad tapa nākotne, kad piepildījās ilgi apspiestās cerības un vēlmes. Šīs vēsturiski nozīmīgās deklarācijas pieņemšanu lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju uzņēma ar ovācijām, gavilēm un prieka asarām – sagaidīja Augstākās Padomes deputātus pie parlamenta, skatījās sēdi tiešraidē televīzijā, klausījās radio.

Šodien, Latvijas simtgades priekšvakarā, šo notikumu mēs atzīmējam ar Baltā galdauta svētkiem, kuru ideja ir apvienot ģimenes, draugus, kaimiņus no vienas vai vairākām mājām pie viena galda, lai, ieturot kopīgi sarūpētu maltīti, pārrunātu ieceres sava pagalma, apkaimes, pilsētas, novada un valsts nākotnei.

Lai vilciens jūs aizved pie draugiem, radiem vai kolēģiem, un uzklājiet baltu galdautu mājās, kopienā, pagalmā, ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem, – lai jauka kopābūšana!

05.2018.

Lūdzu, uzgaidiet