E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Puķu vagonā uz Simtgades zaļumballēm!

11. augustā – simts dienas pirms Latvijas valsts dzimšanas dienas – jūru un upju krastos, estrādēs, parkos un pļavās daudzos Latvijas novados notiks Simtgades zaļumballe lauku kapelu, orķestru, ziņģētāju un ansambļu pavadībā.

Mēs nodrošinām regulāru vilcienu satiksmi piecās līnijās, tāpēc no 150 zaļumballes norises vietām Latvijā uz 65 iespējams ērti un ātri nokļūt tieši ar vilcienu, dejot līdz rītam un doties mājup.

Lai radītu zaļumballes, kas ir neatņemama ik vasaras sastāvdaļa, un valsts svētku noskaņu mūsu pasažieriem, no 10. augusta pa Latviju kursē “Pasažieru vilciena” Puķu vagons. Īpašais vagons brauc visos elektrovilciena maršrutos, un vienas dienas laikā tajā var nokļūt Aizkraukles, Jelgavas, tāpat Skultes un Tukuma pasažieri.

Skaistos ziedošos augus podos ir sarūpējis Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī, ar kuru joprojām turpinās draudzīgā akcija “Iekāp vilcienā – izkāp botāniskajā dārzā”. Uzrādot derīgu vilciena biļeti (vienreizējo, abonementa, elektronisko), kurā gala vai starppietura ir Salaspils, var saņemt 1 eiro atlaidi botāniskā dārza apmeklējumam.

Plašāka informācija par Zaļumballi lasāma šeit.

Apskatīt vilcienu kustības sarakstu un iegādāties biļetes iespējams šeit.

10.08.2018.

Lūdzu, uzgaidiet