E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

50% atlaide braucienam uz Enerģētikas muzeju un Energoefektivitātes centru

Ņemot vērā pozitīvo pieredzi un interesi, AS "Pasažieru vilciens" arī šajā mācību gadā turpina sadarbību ar AS "Latvenergo" un skolēnu grupām piešķir 50%* atlaidi vilciena biļetei uz Enerģētikas muzeju Ķegumā un Elektrum Energoefektivitātes centru Majoros.

Sadarbība, kas aizsākās pirms 4 gadiem, ir bijusi vairāk nekā veiksmīga. Tās ietvaros daudzas skolēnu grupas no visas Latvijas ir izmantojušas iespēju par puscenu doties ceļā ar vilcienu, lai iepazītu enerģētikas vēsturi un energoefektivitāti aizraujošā veidā. Dažkārt apmeklētājiem šis ir pirmais brauciens ar vilcienu, un šāds izziņas veids izpelnās vēl papildu atzinību.

Pieteikšanās - grupas (no 10 līdz 30 cilvēkiem) atbildīgajai personai 5 darba dienas iepriekš jāsazinās un jāpiesakās ekskursijai uz:

  • Enerģētikas muzeju Ķegumā (e-pasta adrese: muzejs@latvenergo.lv, tālruņa nr.: 65010355),
  • Elektrum Energoefektivitātes centru Jūrmalā (e-pasta adrese: eec@elektrum.lv, tālruņa nr.: 67727772). 

Ekskursija gan muzejā, gan Elektrum Energoefektivitātes centrā ir bez maksas!

Plašāka informācija par Enerģētikas muzeju un ekspozīciju tajā pieejama šeit.

Plašāka informācija par Elektrum Energoefektivitātes centru un ekspozīciju tajā pieejama šeit.

“Rūpēm par apkārtējo vidi un izpratnei par atjaunojamiem energoresuriem nākotnē ir jābūt pašsaprotamai, tādēļ jau šodien bērniem ir jārod priekšstats par elektroenerģijas priekšrocībām un jādod iespēja domāt par to, kā dzīvot mūsdienīgi, vienlaikus cieņpilni patērējot dabas dotos resurus. Elektrovilciens ir viens no dabai draudzīgākajiem transporta veidiem, tādēļ mēs aicinām skolēnus un viņu skolotājus izmantot iespēju braukt ar 50% atlaidi uz Enerģētikas muzeju Ķegumā un Energoefektivitātes centru Jūrmalā.  Manuprāt, ir arī lieliski, ka, dodoties skolas ekskursijā ar elektrovilcienu, jaunajam pasažierim rodas priekšstats par elektroenerģijas jaudu un iespējām, jo tik ikdienišķa parādība kā elektrība spēj dzīt uz priekšu milzīgu pasažieru vilcienu,” saka AS “Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.

"Enerģētikas muzejā Ķegumā un Energoefektivitātes centrā Jūrmalā sadarbības projekta ietvaros piedāvājam izglītojošas nodarbības dažāda vecuma grupām. Lai iepazītu ekspozīcijas dārgumus, aicinām apmeklētājus viedierīcēs izmantot mobilo lietotni "Enerģētikas muzeja mobilais gids" Ķegumā un erudīcijas spēli Energoefektivitātes centrā," stāsta Ingrīda Lāce, AS "Latvenergo" Starptautisko attiecību un KSA direktore. 

50% atlaide vilciena biļetēm tiek piešķirta no jebkuras stacijas - skolēni ir aicināti braukt gan no Rīgas, gan Jelgavas, gan citām pieturām - atlaide tiek piešķirta visam brauciena posmam.

*50% atlaide tiek piešķirta pilnas cenas vienreizējai braukšanas biļetei.

Akcija ir spēkā līdz 2018/2019. mācību gada beigām, t.i., līdz 21. jūnijam.

Lūdzu, uzgaidiet