E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Mobilitātes nedēļas fotokonkurss

No 16. līdz 22. septembrim visā Eiropā, tai skaitā Latvijā, norisinās Eiropas mobilitātes nedēļa.

Tās mērķis ir aicināt cilvēkus dažādot pārvietošanās veidus, lai risinātu Eiropas Savienības iedzīvotājiem aktuālas problēmas – mazinātu satiksmes sastrēgumus un atmosfēru sasildošo izplūdes gāzu apjomu pilsētās, mudinātu pārvietoties ar velosipēdu un kājām, uzlabojot eiropiešu dzīves un apkārtējās vides kvalitāti. 

Šogad vadmotīvs ir “multimodalitāte” – dažādu transporta veidu izmantošana un kombinēšana, kas ļauj sabaidrībai pilnvērtīgi izmantot visas priekšrocības: naudas ietaupīšanu, ātrumu, elastīgumu, ērtības, punktualitāti un citas.

AS “Pasažieru vilciens”, kas šajā akcijā ir uzrunāta iesaistīties pirmo gadu, aicina piedalīties fotokonkursā:

uzņem divas fotogrāfijas, kurās redzams, kā tu pārvietojies vilcienā un citā sabiedriskajā transportā, ar velosipēdu vai kājām, nopublicē tās savā Instagram vai Facebook kontā ar tēmturi #pārvietojiesgudri un iegūsti iespēju laimēt Rīgas Domes sarūpētu balvu – pavadīt stundu aviotrenažierī, kā arī veicināšanas balvas no “Pasažieru vilciena”.

Vairāk informācijas par mobilitātes nedēļu, kā arī konkursa noteikumiem uzzini Gudrais pilsētnieks Facebook profilā.

Gudra pārvietošanās ir ieguvums kā katram iedzīvotājam atsevišķi, tā visai pilsētai un valstij kopumā. Tīrāks gaiss, vairāk kustību brīvā dabā, zemākas izmaksas un iespēja elastīgi mainīt maršrutu ir tikai dažas no gudras pārvietošanās priekšrocībām.

Lūdzu, uzgaidiet