E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ēnu diena 2019

Arī AS “Pasažieru vilciens” piedalījās šī gada Ēnu dienā, kas notika visā Latvijā 13. februārī, Ēnu dienas ietvaros piedāvājām skolēniem iepazīt dažādu, ar pasažieru pārvadājumiem pa dzelzceļu saistītu, profesiju aizkulises.

Tāpat interesentiem bija iespēja pavadīt Ēnu dienu kopā ar mūsu vadību – valdes priekšsēdētāju Rodžeru Jāni Griguli un valdes locekli Ingu Vageli. Ēnotājiem šī bija lieliska izdevība gūt priekšstatu par liela valsts uzņēmuma struktūru, funkcijām un pārvaldību.

Ceļā uz Sloku devās elektrovilciena mašīnists Andrejs un viņa “ēna” Markuss no pamatskolas "Rīdze". Ēnu diena - 13. februāris Markusam ir dzimšanas diena, un viņš pieteikumā Junior Achievement Latvia rakstīja, ka pavadīt dienu ar mašīnistu būtu viena no labākajām dāvanām, jo nākotnē vēlas vadīt pasažieru vilcienus. Šī Markusa vēlēšanās tika piepildīta!
 
 
 

Paldies Junior Achievement Latvia par Ēnu dienas tradīciju un paldies 7 skolēniem, kuri izrādīja interesi par profesijām, saistītām ar pasažieru pārvadājumiem pa dzelzceļu, un kuri pavadīja darbadienu kopā ar mūsu mašīnistiem, konduktoriem kontrolieriem! Ceram, ka gūtie iespaidi dos impulsu kļūt par satiksmes nozares profesionāļiem.

Lūdzu, uzgaidiet