E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

AS “Pasažieru vilciens” pievienojas kustībai #Atkrāpies

Latvijā jau vairāk nekā 50 valsts un pašvaldību iestādes, komersanti un nevalstiskās organizācijas iesaistījušās pretkrāpšanas kustībā #Atkrāpies!, lai sadarbotos dažādu krāpšanas veidu apkarošanas un sabiedrības izglītošanas jautājumos. 

AS “Pasažieru vilciens” pakalpojumu izvēlas ap 18 miljoniem pasažieru gadā, tie ir iedzīvotāji ar visdažādākajām profesijām, visu paaudžu pārstāvji, un katram no viņiem līdzi ir kāda bagāža gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. “Pasažieru vilciens” pievienojas kustībai #Atkrāpies! ne tikai tāpēc, lai apliecinātu, ka ir godprātīgs darba devējs 1052 darbiniekiem un uzticams sabiedriskā transporta pakalpojuma sniedzējs pasažieriem, bet arī tādēļ, lai veicinātu vilcienu pasažieru izpratni par dažāda veida krāpnieciskas darbības pazīmēm un to sekām. Mūsuprāt, ir svarīgi pēc iespējas plašākai sabiedrībai zināt, kā katrs iedzīvotājs ar savu ikdienas rīcību var mazināt nelikumīgas vai aizdomīgas darbības privātajā un valsts sektorā, lai būtu līdzdalībnieks ceļā uz godīgāku valsti. 

Pretkrāpšanas kustība apvieno organizācijas, kurām rūp godīgums Latvijā un kuras ir gatavas vienoti iestāties par to un šajā cīņā iesaistītu visu Latvijas sabiedrību. 

“Mūsu pasažieri kopumā ir godprātīgi, gandrīz visi un vienmēr iegādājas braukšanas biļeti - pērn no 18 miljoniem pasažieru bez derīgas braukšanas biļetes vilcienā pieķerti vien aptuveni 650 pasažieri, un arī šis rādītājs gadu no gada samazinās. Likumsakarīgi, ja sabiedrības domāšana pamazām mainās šādās it kā mazās ikdienas lietās, tā tam būtu jānotiek arī lielajos valsts procesos. Kustības #Atkrāpies! aktivitātes turpmāk pamanīsiet arī mūsu vilcienos, kas, cerams, mūsu pasažierim liks aizdomāties, ka, rīkojoties godprātīgi pašam, kā arī nepieverot acis uz iespējamu krāpšanu, mēs visi kopā būvējam kopējo valsts labklājību,” saka AS “Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.

Par pretkrāpšanas kustības dalībnieku var kļūt ikviena privātpersona, uzņēmums, organizācija, tirgotājs, darbinieks, projektu realizētājs vai ikviens cits darbības veicējs, kas apņemas nepieļaut, nestāvēt malā, redzot krāpnieciskas aktivitātes, kā arī pats savās darbībās ir godprātīgs. 

Plašāka informācija par kustību #Atkrāpies! pieejama šeit.

Lūdzu, uzgaidiet