E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Operetes festivāla nakts vilciens no Ikšķiles

No 12. līdz 14. jūlijam Ikšķilē Operetes teātris iepriecinās un pārsteigs gan mazos, gan lielos skatītājus ar krāšņiem koncertiem un pasākumiem Trešajā Starptautiskajā Operetes festivālā. Sarīkojumi un operetes aktualitātes, solisti no Austrijas, Itālijas, Lietuvas un Izraēlas, kā arī Latvijā iemīļotie mākslinieki - Sonora Vaice, Emīls Kivlenieks, Nauris Indzeris un citi.

Sestdien, 13. jūlijā, plkst. 20.00 festivāla kulminācijā - GALĀ koncertā - Ikšķiles brīvdabas estrādē skanēs skaistākās operešu melodijas. Savukārt vakara noslēgumā plkst. 23.00 - Valšu vakars, kurā stundas garā deju tūrē Operetes orķestris un Johana Štrausa mūzika valdzinās un aizraus visus dejotgribētājus valša un polkas ritmos. Operetes pasākumi sestdien sāksies jau no plkst. 12.00 dienā.

  • Pasākuma apmeklētāju ērtībām, kas Ikšķilē ieradīsies no Rīgas puses, naktī no 13. uz 14. jūliju norīkojam īpašu vilcienu Ikšķile (00.39) - Rīga (01.10)
  • Kā arī pasākuma apmeklētājiem no Lielvārdes virziena būs iespēja pēc koncerta doties mājup ar vilcienu Ikšķile (00.03) - Lielvārde (00.25).

Biļetes uz festivālu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs, plašāka informācija par festivālu pieejama Operetes teātra mājaslapā.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties biļetes iespējams šeit.

Lūdzu, uzgaidiet