E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

25% atlaide biļetēm 47 elektrovilcieniem darbdienās

09.10.2019.

No 2019. gada 14. oktobra līdz 2020. gada 9. aprīlim darbadienās dienas vidus reisiem biļetes vienam braucienam var iegādāties ar 25% atlaidi, pērkot tās gan vilciena biļešu tirdzniecības kasēs, gan mūsu mājaslapā un mobilajā lietotnē, gan vilcienā pie konduktora kontroliera.

Šosezon aicinām šo atlaidi dienas gaišajā laikā, kad ir mazāka pasažieru plūsma, izmantot skolēniem, aktīviem atpūtniekiem un pētniekiem.

Atlaide biļetēm vienam braucienam tiek piemērota:

  • 9 vilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga;
  • 11 vilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga;
  • 8 vilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga;
  • 19 vilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga.

Vilcienu kustības sarakstos pie biļešu kasēm un pieturvietu informatīvajos stendos reisi, kuriem ir piemērota atlaide, atzīmēti ar zaļas krāsas zīmi. Arī mājaslapā un mobilajā lietotnē šie reisi ir atzīmēti ar 25% atlaides zīmi.

Būtiski!

Iegādājoties e-biļeti ar 25% dienas vidus atlaidi, saņem klāt vēl 5% atlaidi, kas piemērota visām elektroniski iegādājamajām biļetēm - cena mājaslapā un lietotnē tiek norādīta ar abām atlaidēm!

Gadījumā, ja esat nopirkuši biļeti ar 25% atlaidi un tomēr nolemjat braukt ar vilcienu, kuram šī atlaide nav piemērota, tad varat veikt piemaksu kasē vai pie konduktora kontroliera.

Ņemiet vērā, ka, iekāpjot vilcienā pieturā, kurā ir atvērta biļešu kase, biļete pie konduktora kontroliera maksās par 0,50 eiro dārgāk.

Lūdzu, uzgaidiet