E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Sveicam AS “Pasažieru vilciens” 18 gadu jubilejā!

01.11.2019.

2. novembrī aprit 18 gadu kopš “Pasažieru vilciena” dibināšanas, un, pielīdzinot to cilvēka dzīves ritumam, mūsu uzņēmums ir sasniedzis pilngadību.

Sveicam arī jūs un pateicamies par katru braucienu, ko pavadām kopā! Šajā gadā mūsu darbinieku ieguldītais darbs un jūsu augstais vērtējums ir ļāvis “Pasažieru vilcienam” Latvijas Mīlētāko zīmolu topā saglabāt 1. vietu pasažieru pārvadājumu kategorijā un pakāpties uz 23. vietu starp sociāli atbildīgākajiem uzņēmumiem.

Neraugoties uz cienījama vecuma vilcienu parku, pateicoties to ekspluatācijā iesaistīto darbinieku profesionalitātei, pārvietoties ar vilcienu ir ātri un droši. Un arvien strādājam, lai braukt vilcienā būtu arī patīkami. Tas nozīmē draudzīgu sociālo vidi un mūsdienīgus risinājumus pakalpojuma iegādē un izmantošanā.

Mēs novērtējam lojālo klientu uzticību un pasakāmies tostarp biļešu atlaižu un citu akciju veidā. Esam klāt jums svarīgās aktivitātēs, nogādājot nepieciešamajā pieturā, un visai sabiedrībai nozīmīgu svētku noskaņu radām arī vilcienā.

Arī turpmāk rūpēsimies, lai mūsu uzņēmums pasažieriem saistītos ar kvalitatīvu pakalpojumu, patīkamu saskarsmi un ērtu pārvietošanos.

Lūdzu, uzgaidiet