E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Milzkalnē atjaunota apstāšanās 3 vilcieniem

18.12.2019.

Ņemot vērā, ka Engures novada pašvaldība ir paudusi apņemšanos aktīvi iesaistīties, lai uzlabotu pieturvietas pieejamību iedzīvotājiem, no 23. decembra tiks atjaunota trīs vilcienu apstāšanās Milzkalnē.

No 23. decembra tiks atjaunota šādu vilcienu apstāšanās pieturas punktā Milzkalne:

  • Nr.6510 Milzkalne (7:30) – Rīga (8:28) darba dienās;
  • Nr.6517 Rīga (17:55) – Milzkalne (18:52) darba dienās;
  • Nr.6521 Rīga (20:31) – Milzkalne (21:42) katru dienu.

Līdz ar to, turpmāk Milzkalnē katru dienu apstāsies 20 vilcieni - 10 virzienā uz Rīgu un 10 virzienā no Rīgas uz Tukumu.

Lēmums atjaunot apstāšanos pieņemts, jo Engures novada pašvaldība ir apliecinājusi apņemšanos aktīvi iesaistīties pasākumos, kas veicinās pasažieru piekļuvi šai pieturvietai, tādējādi veicinot pasažieru skaita pieaugumu pieturvietā Milzkalne. Pašvaldība ir atbalstījusi priekšlikumu Milzkalnes pieturvietu nākotnē pārcelt tuvāk apdzīvotai vietai, lai iedzīvotājiem tā būtu ērtāk sasniedzama, kā arī ir apņēmusies sakārtot piebraucamos ceļus, izbūvēt automašīnu stāvparku un veikt citus uzlabojumus, lai pieturvieta un tās infrastruktūra būtu ērti izmantojama un pieejama iedzīvotājiem, tādējādi veicinot izmantot vilcienu satiksmi.

Mūsu mājaslapā un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas uz priekšu, jau ietver minētās izmaiņas.

Lūdzu, uzgaidiet