E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Palikt vilcienā vai doties uz citu?

08.09.2020.

Jaunums pasažieru ērtībām!

Tagad vilcienu kustības sarakstos iespējams uzzināt, kuru maršrutu savienotajos reisos divās līnijās ceļu var turpināt bez pārsēšanās Rīgā un cik ilgi vilciens stāvēs, kā arī elektroniskajā sarakstā redzēt, cik laika ir līdz nākamajam tuvākajam reisam ar pārsēšanos Rīgā.

Drukātajos Rīgas virziena vilcienu kustības sarakstos pieturvietās pie reisiem ir norādīts atsevišķu vilcienu paredzamais tālākais maršruts un atiešanas laiks.

Savukārt "Pasažieru vilciena" mobilajā lietotnē un mājaslapā ar ikonām ir atspoguļota informācija par reisiem savienotā maršrutā divās līnijās, kuros ceļu var turpināt bez pārsēšanās un kuros Rīgā ir jāveic pārsēšanās citā vilcienā. Tāpat iespējams uzzināt, cik ilgi vilciens stāvēs Rīgas stacijā vai cik laika ir līdz nākamajam reisam uz izvēlēto galamērķi.

Informācija par pārsēšanos vilcienu kustības sarakstos ir norādīta vilcieniem, kuri kursē elektrificētajās līnijās, t.i., Tukuma, Jelgavas, Aizkraukles, Skultes virzienā, un tikai tiem vilcieniem, kas tiek norīkoti katru dienu.

E-sarakstos, kur vilcienu reisi redzami 10 dienas uz priekšu, tiks veiktas plānotās izmaiņas par reisiem ar un bez pārsēšanās Rīgā. Tomēr jāņem vērā, ka ikvienā reisā var būt operatīvās izmaiņas laikapstākļu, negadījumu u.c. iemeslu dēļ, tādēļ lūgums sekot līdzi iespējamām ārkārtas izmaiņām.

Lūdzu, uzgaidiet