E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Papildu vilcieni no Cēsīm Sarunu festivāla “Lampa” apmeklētājiem

11.08.2021.

20. un 21. augustā iedegsies septītā LAMPA ar virstēmu Cieņa, un to atkal varēs apmeklēt klātienē par dažādām sabiedrībā aktuālām tēmām – gan praktiskām, gan filozofiskām, globālām un Latvijai specifiskām.

Pieņemot, ka pēc sociālās pauzes daudzi interesenti vēlēsies sarunas virpināt tieši Cēsīs, norīkojam trīs papildu vilcienus gan no rīta uz Cēsīm, gan naktī uz Rīgu.

No Rīgas stacijas 21. augustā vilciens aties plkst. 8.59

No Cēsu stacijas

  • 20. augustā vilciens aties plkst. 23.40
  • 21. augustā (naktī uz 22. augustu) vilciens aties plkst. 0.28

Savukārt 20. augustā reisā Rīga-Valga plkst. 10.46 dosies vilciens 6 vagonu sastāvā.

Daudzas sarunas būs veltītas cilvēku labklājības emocionālajiem un mentālajiem aspektiem, skarot neērtas, mulsinošas un grūtas tēmas un jautājot, vai laimīga dzīve ir iespējama visiem. Festivāla programmu un apmeklēšanas nosacījumus varat uzzināt šeit. Ieeja festivālā ir bez maksas.

21. augustā Cēsīs, uz skatuves "Spuldze" diskusijā par Latvijas virzību kopsolī ar Eiropas Zaļo kursu piedalīsies arī AS "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis. Satiksme mainās, kļūst zaļāka, arvien vairāk ienāk jauni dalībnieki. Vai šodien visiem satiksmes dalībniekiem satiksme ir droša? Kas ir vajadzīgs drošībai – jauns regulējums vai cieņpilna attieksme vienam pret otru? Abi? Diskusijas mērķis ir aicināt sabiedrību uz dialogu, lai saprastu, kur esam šodien un kur vēlamies būt rīt, raugoties Eiropas Savienības kontekstā. Eiropas Savienības fondu ieguldījums sakārto satiksmes infrastruktūru, ir izstrādāts jauns normatīvais regulējums. Kā ir ar mums pašiem – satiksmes dalībniekiem, vai esam gatavi mainīt savus pārvietošanās paradumus?

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties biļetes iespējams mūsu mobilajā lietotnē vai mājaslapā.

Ja esat nolēmuši uz pasākumu doties grupā un ar velosipēdiem (vairāk par 15 cilvēkiem), tad lūdzam pieteikties 48 stundas iepriekš pa tālruni 67232135, lai varētu vienoties par organizatoriskām lietām ērtai nokļūšanai Cēsīs.

Aicinām pirms brauciena vilcienā izvērtēt savu fizisko stāvokli, kā arī veselības drošības apsvērumus un ievērot visus valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības pasākumus!

Foto: Juris Ross

Lūdzu, uzgaidiet