E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ierobežota iekļūšana Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā

21.02.2022.

Uzmanību - izmaiņas nokļūšanai uz peroniem Rīgas stacijā!

Lai iekļūtu Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā, vilcienu pasažieriem jāmaina ieradumi un turpmākos divus gadus jāizmanto ieejas no Stacijas laukuma un Gogoļa ielas (pretī u/v Stockmann) puses. Joprojām uz peroniem var nokļūt arī no Dzirnavu ielas tuneļa.

Lūdzu, sekojiet būvdarbu teritorijā izvietotajām gājēju kustības norādēm!

Pilnsabiedrībai "BERERIX" turpinot īstenot Rail Baltica jaunās Centrālās stacijas ēkas, Eiropas standarta platuma un vairāku esošā platuma sliežu ceļu izbūves darbus, no 21. februāra pasažieriem un stacijas apmeklētājiem turpmāk nokļūšanai uz vilcienu platformām jāizmanto Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas ēkas ieejas no Stacijas laukuma, Gogoļa ielas vai no Dzirnavu ielas puses.

Pasažieri un stacijas apmeklētāji ir aicināti būt saprotošiem un rēķināties ar būvniecības laikā plānotajām izmaiņām gājēju plūsmā, kā arī sekot pilsētvidē un Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas ēkā izvietotajām zīmēm un to norādēm. Nepieciešamības gadījumā ieplānot laicīgāku ierašanos stacijā, lai nenokavētu vilcienu.

Gājēju kustība no Rīgas Centrāltirgus puses caur Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas tuneļiem būs slēgta līdz pat 2024. gada vidum, kad plānots pabeigt jaunās stacijas dienvidu puses izbūvi ar jauniem sliežu ceļiem. Būvniecības laikā stacijas apmeklētājiem tiks nodrošināta iespēja droši nokļūt stacijas ēkā un uz vilcienu platformām.

Aktuālā informācija par Rail Baltica būvniecības laikā plānotajiem satiksmes vai gājēju kustības ierobežojumiem ir publicēta šeit.

Informāciju sagatavoja "Bererix"

Lūdzu, uzgaidiet