E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

No 15. aprīļa vairāk vilcienu līdz jūras piekrastei

11.04.2022.

Kā ierasts, pavasarī stājas spēkā jauns vilcienu kustības saraksts. Būtiskākās izmaiņas, kas jāņem vērā pasažieriem, ir pavisam patīkamas -

vilcienu līdz jūras piekrastei kļūst vairāk.

Vai zināji, ka pastaigas pie jūras vai kalnos ir labākais veids, kā parūpēties par sevi? Žurnālā Scientific Reports publicētajā pētījumā zinātnieki ir secinājuši, ka cilvēki, kuri nedēļā dabā pavada vismaz 120 minūtes, jūtas krietni labāk gan garīgi, gan fiziski.

Esam parūpējušies, lai pastaigas gar jūras piekrasti tev kļūtu pieejamākas. Pavasara sezonā no 15. aprīļa ar vilcienu nokļūt jūras piekrastē varēs biežāk – gan virzienā uz Skulti, gan Tukumu.

Tā, piemēram, Majori ir vien aptuveni 30 minūšu braucienā no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas, Saulkrasti – nepilnas stundas braucienā. Pa ceļam ir vēl virkne lielisku pieturu, no kurām ir iespējams ērti nokļūt pie jūras.

Tāpat vilcienu kustības sarakstā daļēji tiks izmainīta tranzīta jeb vilcienu bez pārsēšanās sasaiste Rīgas pasažieru stacijā vilcieniem, ar kuriem ir iespējams aizbraukt no Skultes uz Jelgavu un atpakaļ, no Saulkrastiem uz Sloku un atpakaļ, no Saulkrastiem uz Dubultiem un atpakaļ, no Jelgavas uz Lielvārdi un atpakaļ, no Lielvārdes uz Dubultiem un atpakaļ, kā arī no Ogres uz Sloku un atpakaļ.

  • Vienlaikus atgādinām, ka no 19. aprīļa vairs nevar iegādāties biļetes ar 20% atlaidi vienam braucienam elektrovilcienos darbadienu dienas vidū.

Mūsu tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē publicētajā vilcienu kustības sarakstā, kurā ir redzams plānojums 10 dienas uz priekšu, jau ir ietvertas minētās izmaiņas, kā arī tiek piedāvāti dažādi pārsēšanās varianti no/uz vilcieniem Rīgas Centrālajā, Zemitānu un Torņakalna stacijā.

Ļauj vilcienam kļūt par tavu sabiedroto rūpēs par sevi un apkārtējo vidi!

Lūdzu, uzgaidiet