E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

1. maijā “VeloExpress” Latvijas kausa MTB pirmais posms Ogrē

26.04.2022.

1. maijā Ogrē norisināsies jaunizveidotā “VeloExpress” Latvijas kausa pirmais posms pasaulē prestižajā Olimpiskā krosa (XCO) disciplīnā. Organizatori parūpējušies par ļoti aizraujošu trasi. Olimpiskais kross ir pati prestižākā kalnu riteņbraukšanas disciplīna pasaulē. Latvijas Riteņbraukšanas federācijas, vietējo organizatoru un veikala “VeloExpress” mērķis, izveidojot jaunu sacensību seriālu XCO krosā, ir veicināt šo sacensību popularitāti arī Latvijā.

Pirmais no kopumā četriem paredzētajiem posmiem norisināsies 1. maijā Ogres novadā esošajā dabas parkā “Ogres Zilie kalni”. Šeit ir izveidota XCO krosam lieliski atbilstoša trase. Lai arī kāpumi nav no pašiem garākajiem, tomēr atrasts lielisks balanss starp īsākiem dažāda stāvuma pakāpes pauguriem, aizraujošiem nobraucieniem, nelieliem apbraucamiem tramplīniem, tehniskām virāžām un citiem pārbaudījumiem. Trase ir piemērota ne tikai rūdītiem un pieredzējušiem riteņbraucējiem, bet arī jauniešiem, dāmām un amatieriem.

Kopējais apļa garums būs nedaudz virs četriem kilometriem. Distance jau šobrīd daļēji ir braucama, bet drīzumā tā tiks pilnībā marķēta. Sacensību centrs atradīsies laukumā pie Dubkalnu karjera, kur pieejama arī plaša stāvvieta, servisa un ēdināšanas zonas.

Aicinām dalībniekus un līdzjutējus braukt līdz sacensību norises vietai tieši ar vilcienu!

Atgādinām, ka, pārvadājot vilcienā velosipēdu, jāiegādājas bagāžas biļete!

Lūdzam pasažierus ar un bez velosipēdiem izturēties ar sapratni vienam pret otru.

Vairāk informācijas par maratonu šeit.

Vilcienu kustības saraksts un e-biļešu iegāde šeit.

Lūdzu, uzgaidiet