E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Slēgts tunelis zem Dzirnavu ielas dzelzceļa pārvada Rīgā

6.06.2022.

Pilnsabiedrība "BeReRix", turpinot dzelzceļa projekta "Rail Baltica" Centrālā multimodālā mezgla viadukta būvniecības darbus, veic Prāgas un Dzirnavu ielas Rīgā pārvadu daļēju demontāžu, saglabājot netraucētu esošo vilcienu satiksmi. Tomēr vilciena pasažieriem ir jāseko līdzi norādēm un jau savlaicīgi jāieplāno laiks un ērtākais pārvietošanās maršrutu, lai nokļūtu izvēlētajā galamērķī.

No 6. līdz 9. jūnijam gājējiem ir slēgts Prāgas ielas tunelis un iela posmā no 13. janvāra ielas līdz Rīgas starptautiskajai autoostai (Prāgas ielā 1). Izvēlieties ceļu pa 13. janvāra un Maskavas ielu, kā arī caur Rīgas Centrāltirgu un pa Gogoļa ielu!

Dzirnavu ielas pārvada un tuneļa demontāžas darbus posmā no Satekles ielas līdz Turgeņeva ielai veic no 6. līdz 19. jūnijam. Šajā laikā ir slēgta transporta un gājēju pārvietošanās. Vilcienu pasažieriem šajā laikā ir slēgtas arī Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas peronu izejas uz Dzirnavu ielu. Izvēlieties paralēlās ielas - Satekles un Gogoļa, kā arī Turgeņeva, Timoteja, Abrenes un Lāčplēša ielu!

Vienlaikus notiek darbi uz 4. perona Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā, tāpēc līdz 12. jūnijam ir slēgts 5. ceļš, un vilcieni Jelgavas virzienā atiet no 1. ceļa. Pasažieri ir aicināti pārliecināties stacijā izvietotajos informatīvajos tablo, no kura ceļa atiet vajadzīgais vilciens.

Remontdarbi skar arī Rīgas sabiedriskā transporta maršrutus un to pieturvietas. Demontāžas darbu laikā ir noteiktas izmaiņas 1., 2., 5., 7. un 10. tramvaja maršrutā, 1., 4., 5., 6., 7., 9., 10., 12., 18., 23., 25., 26., 32., 39., 43., 54., un 55. autobusa maršrutā, kā arī 13. trolejbusa maršrutā. Izmaiņas ir arī attiecīgo sabiedriskā transporta līdzekļu kustībā un apkalpoto pieturvietu izvietojumā.

Lūdzu, uzgaidiet