E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

“Pasažieru vilciens” iegūst sudraba godalgu Ilgtspējas indeksā

20.06.2022.

AS “Pasažieru vilciens” ir saņēmusi sudraba kategorijas apbalvojumu “Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta” (InCSR) organizētajā Ilgtspējas indeksā 2022. Mēs pirmo reizi piedalījāmies šajā ilgtspējas un korporatīvās atbildības snieguma izvērtējumā.

“Sudraba godalga ir apliecinājums “Pasažieru vilciena” atbildīgai virzībai uz ilgtspējīgu attīstību. Tā caurvij uzņēmuma stratēģiskos mērķus, kas balstās uz pasažieriem pieejamu, ērtu un konkurētspējīgu pakalpojumu attīstīšanu, videi draudzīgāku rīcību gan iekšējos, gan ārējos procesos, kā arī motivējošas un iesaistošas darba vides izveidi. Mēs esam apņēmības pilni turpināt pilnveidot “Pasažieru vilciena” sniegumu,” norāda AS “Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.

Apliecinājumu par atbilstību sudraba kategorijai ieguva pavisam 23 Ilgtspējas indeksa dalībnieki, tostarp “Rīgas satiksme”, Labklājības ministrija, "LDz apsardze", "LDz Loģistika", "Rīgas namu pārvaldnieks", "Schneider Electric Latvija".

No vairāk nekā 130 saņemtajiem pieteikumiem minimālo Ilgtspējas indeksa slieksni šogad pārvarēja 78 organizācijas - uzņēmumi, valsts un pašvaldību iestādes un citas, no kurām katra piektā šajā novērtējumā piedalījās pirmo reizi.  Dimanta kategorijas godalgu saņēma 4 laureāti, platīna – 23, zelta – 20, sudraba – 23, bronzas – 8.

Ilgtspējas indekss ir stratēģisks vadības instruments, kas nodrošina starptautiskām prasībām atbilstošu uzņēmuma snieguma novērtējumu visos korporatīvās sociālās atbildības virzienos. Uzņēmuma darbība tiek vērtēta piecās jomās - uzņēmuma stratēģija, darba vide, tirgus attiecības, ietekme uz vidi un sabiedrība. Indekss tiek veidots, lai ar starptautiski atzītu metodoloģiju sekmētu ilgtspējīgu un atbildīgu biznesu Latvijā.

Lūdzu, uzgaidiet