E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Vilciens uz Rīgu no Operetes festivāla Ikšķilē 12. augustā

03.08.2022.

4. Starptautiskais Operetes festivāls 12. augustā noslēgsies ar diviem lieliskiem, dzīves krāšņumu apliecinošiem pasākumiem Ikšķiles estrādē - plkst.19.00 izskanēs GALĀ koncerts, bet plkst.22.00 ikviens tiek aicināts uz "Valšu vakaru".

Lai operetes mīļotāji, kuri Ikšķilē ieradīsies ar vilcienu no Rīgas puses, koncertu varētu izbaudīt pilnībā, norīkojam papildu vilcienu, kas 12. augustā uz Rīgu no Ikšķiles aties plkst.23.35.

Šis reiss sākas Ogrē plkst.23.28, un tā ir iespēja pasažieriem, kuri vasarīgu iemeslu dēļ atrodas šajā pilsētā, vēlā vakara stundā doties Rīgas virzienā.

  • Apskatīt vilciena apstāšanās laikus katrā pieturvietā un iegādāties e-biļeti ar atlaidi iespējams šeit.

Galā koncertā piedalīsies Kijivas Nacionālā Akadēmiskā operetes teātra vadošie un regulāri starptautiski koncertējošie solisti Oļena Arbuzova (soprāns), Valērija Tulis (soprāns), Volodimirs Odrinskis (tenors), Oleksandrs Čuvpilo (tenors); Operetes teātra solisti – mūsu operdīva Sonora Vaice (soprāns), Anta Jankovska (soprāns / Itālija), Jolanta Strikaite (soprāns), Ilona Bagele (mecosoprāns) un  Nauris Indzeris (baritons), kā arī Operetes teātra dejotāji un simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā. 

Koncertā gan viesu, gan latviešu mākslinieku interpretācijā skanēs dažādu muzikālā teātra žanru mūzika, gan arī līdz šim Latvijā mazāk dzirdēti vai nedzirdēti, bet citur pasaulē iecienīti skaņdarbi.

Savukārt "Valšu vakarā" elegantos un jautros Johanna Štrausa visaizraujošākos valšus un polkas atskaņos Operetes teātra simfoniskais orķestris, radot pacilātu, īpašu romantiskas vasaras nakts gaisotni un neaizmirstamas izjūtas, izbaudot īstu Vīnes deju tūri zem klajas debess, uz skatuves, blakus orķestrim.

Informācija par festivālu, tā māksliniekiem un ieejas biļetēm atrodama šeit.

Lūdzu, uzgaidiet