E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Plāno izdevīgi savus braucienus vilcienā!

29.08.2022.

Skola… Tik daudz gaidu, cerību, uztraukumu gan bērniem, gan vecākiem asociējas ar šo vārdu! Katrs mācību gada sākums ir jauna posma sākums skolēna dzīvē, zināšanu pasaulē, jaunas tiesības un pienākumi, sarežģītas un daudzveidīgas attiecības ar pieaugušajiem un vienaudžiem. Katru gadu pirmajā septembrī kopā ar tūkstošiem skolēnu pie rakstāmgalda sēžas arī viņu vecāki. Arī pieaugušie kārto sava veida eksāmenu – tieši tagad, pirms skolas sliekšņa.

Lai samazinātu daļu rūpju, kas saistītas ar jaunās paaudzes nokļūšanu mācību iestādē, ja līdz tai jāmēro ceļš vilcienā, aicinām vecākus iegādāties vilciena biļetes ilgākam periodam – ne tikai ietaupot savu laiku, bet arī naudu. Elektroniski iegādātu dienu biļeti vai abonementu ir iespējams pirms aktivizēšanas pārsūtīt uz biļetes lietotāja – tālruni.


Plāno izdevīgi!

  • 1 dienas biļete – brauc visu dienu!

Biļete derīga neierobežotam braucienu skaitam uz biļetes norādītajā datumā. Izdevīga, ja plāno vairāk nekā 3 braucienus.


  • 3, 4 vai 5 dienu biļete vienā vai abos virzienos – izmanto neierobežotam braucienu skaitam biļetes derīguma termiņā visas dienas pēc kārtas!

Ja plāno braukt vairākas reizes dienā un abos virzienos, izdevīgāk iegādāties biļeti turp-atpakaļ, tā ietaupot 25%.


  • Abonements mēneša darba dienām vienā vai abos virzienos – izmanto neierobežotam braucienu skaitam biļetes derīguma termiņā darba dienās!

Ja plāno braukt vairākas reizes dienā un abos virzienos, izdevīgāk iegādāties abonementu turp-atpakaļ, tā ietaupot līdz pat 35%.


  • Abonements visām mēneša dienām – izmanto neierobežotam braucienu skaitam biļetes derīguma termiņā katru dienu!

Derīgs abos virzienos, un ietaupījums būs pat 46%.


Pērc biļetes un abonementus elektroniski www.pv.lv vai mobilajā lietotnē “Pasažieru vilciens”!

Lūdzu, uzgaidiet