E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Aicina Ukrainas atbalstam ziedot sveces un to pārpalikumus "ierakumu sveču" liešanai

03.01.2023.

Foto: Autotransporta direkcija

Autotransporta direkcija aicina Latvijas iedzīvotājus iesaistīties atbalsta sniegšanas akcijā karadarbības skartajiem Ukrainā un Ukrainas aizstāvjiem. 

Gada tumšajā laikā, kad bieži tiek aizdedzinātas sveces, vilcienu un reģionālo autobusu pasažieri tiek aicināti nemest ārā sveces un sveču pārpalikumus, bet nodot autobusu šoferiem vai "Pasažieru vilciena" Klientu apkalpošanas centrā, lai Autotransporta direkcija sadarbībā ar Ukrainas atbalsta biedrībām varētu organizēt "ierakumu sveču" liešanu.

Sveces un to pārpalikumus var nodot mūsu Klientu apkalpošanas centrā, kas atrodas Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas pirmajā stāvā, Stacijas laukumā 2, katru darbadienu no plkst. 8.00 līdz 17.00.

Reģionālo autobusu pasažieri var nodot sveces un to pārpalikumus SIA "Balvu autotransports" (Balvu novads), AS "Nordeka" (Bauskas novads, Pierīga), SIA "Daugavpils autobusu parks" (Daugavpils novads) autobusu šoferiem.

Pasažieri tiek aicināti ziedot tikai sveču materiālus (parafīnu, vasku, stearīnu utt.), jo kartons un metāla kārbas tiks gādātas atsevišķi.

Akcijai šobrīd ir pievienojušies daži no reģionālajiem pasažieru pārvadātājiem, bet plānots, ka partneru saraksts tiks papildināts. Kā arī Autotransporta direkcija veidos sadarbību ar biedrībām, kas specializējušās "ierakumu sveču" gatavošanā un regulāri nogādā tās Ukrainas iedzīvotājiem un aizstāvjiem.

Informācija par akciju tiks regulāri atjaunota Autotransporta direkcijas mājaslapas www.atd.lv Jaunumu sadaļā.

Lūdzu, uzgaidiet