E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ieplāno savu nākamo vilciena pieturu Zemgalē – Jelgavā!

05.07.2021.

Katru nedēļas nogali no jūlija līdz septembrim Zemgales amatnieki, mājražotāji, saimniecības, ražotnes, pilis, muižas un citi tūrisma pakalpojuma sniedzēji saviem apmeklētājiem ir sagatavojuši īpašu programmu, ko īstenos pasākuma cikla “Nākamā pietura Zemgale” ietvaros.

Šī ir lieliska izdevība iepazīt Zemgales tradīcijas, amatu prasmes, arī saimniekus, turklāt aizraujoši pavadīt laiku un jēgpilni atpūsties Jelgavas, Bauskas, Dobeles, Aizkraukles un Jēkabpils apkārtnē. Individuālajiem ceļotājiem un ģimenēm šī ir iespēja paviesoties arī pie tādiem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem, kuri ikdienā ir pieejami tikai interesentu grupām.

Un kāpēc gan šo ceļojumu nesākt ar Jelgavu? Noteiktos datumos projekta ietvaros būs pieejami dažādi objekti gan apskatei, gan praktiskām nodarbēm. Katru dienu Jelgavu sasniedz un atstāj ~52 vilcieni. Ceļā no Rīgas jāpavada tikai 45 minūtes.

Pērkot e-biļeti, viena brauciena cena posmā Rīga-Jelgava ir tikai 1.89 eiro. Skatiet vilcienu kustības sarakstā, cik maksā vilciena biļete no jūs interesējošās pieturas.

Atstājiet rūpes mājās un garāžā, kāpiet vilcienā un ļaujieties aizraujošam un izzinošam piedzīvojumam Jelgavas novadā!

Aicinām pirms brauciena vilcienā izvērtēt savu fizisko stāvokli, kā arī veselības drošības apsvērumus un ievērot visus valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības pasākumus!
 

Lūdzu, uzgaidiet