E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Astotnieka formas pastaigu maršruts pa Jelgavu

03.03.2022.

Atzīmējot Starptautisko Sieviešu dienu, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs ir sagatavojis pastaigu maršrutu, kas kartē iezīmē Sieviešu dienas datumu - astoņnieku -, un aicina no 1. līdz 8. martam doties pastaigā pa Jelgavu, izzināt tās vēsturi un aizpildīt tematisku krustvārdu mīklu.

Maršruts no 1. līdz 8. martam pieejams ikvienam, un, dodoties pastaigā pa Jelgavu, aktivitātes dalībnieki var atsvaidzināt vai papildināt vēstures zināšanas, atbildot uz jautājumiem par dažādām Jelgavas ēkām un vēsturiskām personībām. Atbildes uz jautājumiem jāieraksta krustvārdu mīklā, kur, noslēdzot pastaigu, no īpaši iezīmētiem burtu laukumiem jāizveido atslēgvārds.

Interesenti ir aicināti bez maksas saņemt darba lapas Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā (Akadēmijas ielā 1) otrdienās no pulksten 10 līdz 18, no trešdienas līdz sestdienai no pulksten 10 līdz 21 un svētdienās no pulksten 11 līdz 21. Aizpildītās lapas iesniedzot Jelgavas Reģionālajā tūrisma centrā, pirmajiem 20 pareizo atbilžu autoriem iespējams saņemt veicinošu balvu.

Vairāk par tūrisma iespējām Jelgavā un apkārtnē www.visit.jelgava.lv

Informāciju sagatavoja

Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde "Jelgavas reģionālais tūrisma centrs"

Lūdzu, uzgaidiet