E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Atvērtās dienas laukos 10.-13. jūnijā

28.05.2021.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" rīko nu jau par tradīciju kļuvušu pasākumu "Atvērtās dienas laukos". Šogad tās norisināsies no 10. līdz 13. jūnijam.

"Atvērtās dienas laukos" ir Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums. Tajā piedalās naktsmītņu īpašnieki, amatnieki, pirtnieki, pārtikas ražotāji, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, atrakciju parki, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas un daudzi citi.

Interesentiem šī ir iespēja ciemoties pie Latvijas reģionu uzņēmējiem – iepazīt lauku dzīvi, izbaudīt aktivitātes un sajūtas, ko var piedzīvot laukos. Tā ir iespēja atrast uzņēmumu, no kura arī ikdienā iegādāties audzētus, ražotus, gatavotus produktus un sniegtos pakalpojumus.

Pasākums noris arī novados vilcienu kursēšanas līnijās un pieturpunktos. Vietas un dalībniekus iespējams noskaidrot pie "Lauku ceļotāja". Ik dienu vilciens dodas ~243 reisos, un kāds noteikti būs piemērots, lai jūs satiktos ar savu turpmāko lauku labumu nodrošinātāju.

Atvērtās dienas laukos 2021

Plānojot maršrutu - rezervējiet savu apmeklējumu jau iepriekš! Aicinām pirms došanās ar vilcienu izvērtēt savu fizisko stāvokli, kā arī veselības drošības apsvērumus un ievērot visus valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības pasākumus!

Lūdzu, uzgaidiet