E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Atrodi Lieldienas Jelgavā!

13.04.2022.

Lieldienu brīvdienās no 15. līdz 18. aprīlim Jelgavas reģionālais tūrisma centrs ikvienu aicina uz aizraujošu aktivitāti “Atrodi Lieldienas!”, kas norit Jelgavas pilsētas robežās.

Aktivitāte piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan individuāliem atpūtniekiem – distanci un spēlē pavadīto laiku katrs var noteikt pats.

Spēles ietvaros dalībniekiem būs jāmeklē un jāfotografē dažādi, ar Lieldienu tematiku sasaistīti, objekti Jelgavas pilsētā.

Meklējamie objekti būs atzīmēti ar ikonām, taču konkrētas norādes, kas jāfotografē, netiks dotas, tāpēc ikviens aktivitātes dalībnieks varēs izmatot savu radošo pusi šo uzdevumu risināšanā. Objektu fotogrāfijas visas kopā jāiesūta caur mobilo lietotni WhatsApp uz JRTC tālruņa numuru 25619266.

Spēles “Atrodi Lieldienas!” darba lapas varēs saņemt JRTC (Akadēmijas iela 1, Jelgavā) piektdien un sestdien no pulksten 10 līdz 21, svētdien un pirmdien no pulksten 11 līdz 21, kā arī lejupielādēt no tīmekļa vietnes www.visit.jelgava.lv.

Dalībnieku tālruņa numuri tiks izmantoti, lai sazinātos par balvu saņemšanu.

Jautājumu gadījumā par personas datu apstrādi aicinām vērsties laine.rozenberga@tornis.jelgava.lv Papildu informācija par datu apstrādi Jelgavas pilsētas pašvaldībā pieejama tīmekļa vietnē.

Savukārt Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī 16. un 17. aprīlī paredzēta Lieldienu tematikai veltīta aktivitāte, kas priecēs gan mazus, gan lielus apmeklētājus, kā arī ikvienam būs iespēja vērot Jelgavas panorāmu no 37 m augstā skatu laukuma, bet izstāžu zālē no 1. aprīļa līdz 5. maijam būs skatāma Zitas Vēveres gleznu izstāde. Savukārt Torņa kāpņu telpā izstādes “Jelgavas centra nami un ielas vēstures līkločos” ietvaros varēs iepazīt Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas vēsturi un apskatīt Jelgavas centra namu un ielu pārvērtības laiku griežos.

Skatu laukuma un izstāžu zāles ieejas biļešu cenas pieaugušajiem – 1 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem – 0.50 eiro. Torņa darba laiks svētkos: piektdien un sestdien no pulksten 10 līdz 21, svētdien un pirmdien no pulksten 11 līdz 21.

Mājā Vecpilsētas 14 līdz 31. maijam ir skatāma Tautas lietišķās mākslas meistares Ausmas Spalviņas austo lakatu izstāde “Pavasara košums lakatu rakstos un puzuros”. Izstāde skatāma bez maksas darba dienās no pulksten 10 līdz 18.

Informāciju sagatavoja
Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde" Jelgavas reģionālais tūrisma centrs"

Lūdzu, uzgaidiet