E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ogres Pilsētas svētki 19.-20. augustā

15.08.2022.

Šogad Ogres Pilsētas svētki norisināsies 19. un 20. augustā ar devīzi CEĻO OGRĒ. SKATUVES STĀSTI., un ceļojuma pieturvietas pārtaps par skatuvēm.

Ogres dzelzceļa stacija atrodas pašā pilsētas centrā, tāpēc aicinām izmantot vilcienu satiksmi, lai aizraujošā veidā iepazītu pilsētu un baudītu svētku noskaņu!

Ogres Pilsētas svētku programmas ietvaros būs iespēja sportot, baudīt kino, moto šovu, uguņošanu un daudzus citus notikumus.

Piektdien, 19. augustā, skatuves spozmi piedzīvos jaunais Pārogres mols, kur
noslēgsies laivu parāde un notiks uguņošana; uz Pilsētas skvēra skatuves koncertēs dziedātājs Fēlikss Ķiģelis, repere Ūga un grupa “Oranžās brīvdienas”; Jauniešu mājā taps Jauniešu skatuve. Tāpat skatuves prožektoru gaismā iemirdzēsies notikumi Ogres teātra telpā, Ogres Vēstures un mākslas muzejā, kā arī Ogres Zilajos kalnos.

Savukārt sestdien, 20. augustā, varēs tikties tradicionālajā svētku tirdziņā un iepazīt garšu daudzveidību, radoši darboties dzejas un talantu skatuvēs, būt aktīvi sporta, veiklības un spēka skatuvēs, piedzīvot iespaidīgu moto šovu un koncertus gan Pilsētas skvēra skatuvē, kur muzicēs dziedātāja Katrīna Gupalo, grupa “Apvedceļš”, dziedātāja Aija Andrējeva & “Very Cool People” un grupa “Kayro”, gan sanatorijā Ogre, kur spēlēs Reinis Jaunais, Erna Daugaviete un Andris Buiķis, arī stīgu trio Paula Šūmane, Jevgēnija Frolova un Anna Veselova, kā arī Ieva Nīmane, Ainārs Paukšēns, Pēteris Vaickovskis un aktieris Vilis Daudziņš stāstnieka lomā.

Detalizēta informācija par svētku norisēm šeit un Ogres novada Kultūras centra sociālo tīklu kontos, un pilsētvidē.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties e-biļeti ar atlaidi iespējams šeit.

Lūdzu, uzgaidiet