E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Olaines 56. dzimšanas dienas svētki

16.02.2023.

Vai esi ciemojies Olainē? Īstais laiks apmeklēt šo pilsētu, jo īpaši tādēļ, ka no šodienas, 16. februāra, līdz 18. februārim tiks svinēta Olaines 56. dzimšanas diena. Par godu šim notikumam ir sarūpēta daudzveidīga un interesanta svētku programma. Tādēļ, ja tev vēl nav ideju, kā pavadīt šo nedēļas nogali, tad apsver domu doties uz Olaini un ļaujies jautriem deju ritmiem un sportiskām aktivitātēm, piedalies orientēšanas spēlē un vēro krāšņu lāzeru un projekciju šovu!

  • Šodien, 16. februārī, plkst.18.00 Olaines Kultūras namā sāksies svētku ieskandināšana. Salaspils bērnu un jauniešu kolektīvi - vokālais ansamblis “SUNRISE”, “FREKVENCE” un deju ansamblis “KARUSELIS” iepriecinās olainiešus un pilsētas viesus ar koncertu “Dāvana draugiem”.
  • Savukārt rīt, 17. februārī, būs iespēja slidot mūzikas un gaismu pavadījumā Olaines slidotavā. Ikviens apmeklētājs ir aicināts bez maksas apmeklēt Ledus disko, kura laikā varēs ne vien kārtīgi izslidoties, bet arī sasildīties ar tēju. Krūzīti vai termosu gan ņem savu, lai kopā saudzētu apkārtējo vidi! Izvēlies sev ērtāko laiku no trim pieejamajiem slidošanas seansiem un baudi disko ritmus slidojot!
    • 1. slidošanas seanss: no plkst. 18.00 līdz 19.00
    • 2. slidošanas seanss: no plkst. 19.30 līdz 20.30
    • 3. slidošanas seanss: no plkst. 21.00 līdz 22.00
  • Sestdien, 18. februārī, ieplāno visu dienu jautriem un interesantiem pasākumiem! Esi aktīvās atpūtas cienītājs? Tad piedalies orientēšanās spēlē! No plkst. 10.00 līdz 13. 00 būs iespēja izņemt izdrukātas orientēšanās kartes Olaines Sporta namā vai arī iegūt tās savā viedtālrunī, lejupielādējot lietotni, un doties izgājienā, kura laikā uzzināsi interesantus faktus par Olaini. Starp citu, piedaloties orientēšanās spēlē, būs iespēja izlozes kārtībā laimēt balvas.
  • No plkst. 15.00 līdz 19.00 vari doties uz Olaines jauniešu centru “Popkorns”. Te tiks svinēta centra septītā dzimšanas diena, un apmeklētāji tiks izklaidēti gan ar karaoke, gan popkorna ātrēšanas sacensībām, gan arī varēs izdejoties “Klusajā diskotēkā”.
  • Arī Olaines Mežaparkā svētku programma sāksies plkst.15.00. Olainiešu un pilsētas viesu iecienītajā atpūtas vietā varēsi vizināties zirga pajūgā, darboties radošajās darbnīcās un apmeklēt mājražotāju un amatnieku tirdziņu.
  • Pēc tam vari apmeklēt Olaines Vēstures un mākslas muzeju, kur plkst.18.00 sāksies stāstnieku vakars, kurā varēsi dzirdēt stāstus par pilsētas vēsturi un dažādiem kultūras un sadzīves notikumiem. 
  • Plkst.19.00 dodies uz Olaines Mežaparka estrādi, kas pārtaps par “Sūnu ciemu”. Bērnu  deju kolektīvs “Oļi”, vidējās paaudzes deju kolektīvs “Janita” un sieviešu vokālais ansamblis “Undīne” izdziedās, un izdejos A. Upīša stāstu “Sūnu ciema zēni”.
  • No  plkst.20.30 līdz pusnaktij Olaines Mežaparkā varēs vērot divas gaismas instalācijas “Viļņojošās debesis” un ”Lielās bumbas”, kas vakara tumšajās stundās izskatīsies īpaši pasakainas un dāvās neaizmirstamus iespaidus. Apmeklētājus pārsteigs arī  īpaši šiem svētkiem veidotā video projekciju un lāzeru saspēle, kas ilgs 10 minūtes ar atkārtojumiem līdz plkst.00.00.

Plašāk par svētku programmu lasi šeit.

Izklausās pēc laba plāna brīvdienām? Tad kāp vilcienā un svini kopā ar Olaini!
 

Lūdzu, uzgaidiet