E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Kuģītis “Balta kaza” uzsāk sezonu

15. maijā kuģītis “Balta kaza” Skrīveros uzsācis savu piekto sezonu.

Kuģīša “Balta kaza” saimnieks Jānis Zariņš informē, ka kuģītis kursēs ik dienu (bez brīvdienām), tā darba laiks būs no pulksten 8 līdz 20. Līdz pulksten 12 kuģītis veselās stundās aties no Jaunjelgavas krasta, tad uzreiz dosies atpakaļ no Skrīveru piestātnes pie Klidziņas. Pēc pusdienlaika pāri Daugavai varēs pārcelties pēc braucēju pieprasījuma. Pārcelšanas maksa vienā virzienā – 1.40 eiro.

Tāpat, iepriekš vienojoties, interesenti var doties ekskursijās un izbraucienos pa Daugavu. Ekskursiju maršrutos izmantosim arī jaunās piestātnes, līdz ar to cilvēkiem būs iespēja iekāpt un izkāpt arī pie Skrīveru dendroloģiskā parka un Aizkraukles pilskalna.

Vienā reisā drīkst doties ne vairāk kā 10 cilvēku, un brauciena laikā pasažieriem jālieto sejas aizsargmaskas.

Ja nepieciešams tikt Daugavas otrā krastā vai vēlaties pieteikt ekskursiju, jāsazinās ar Jāni Zariņu pa tālruni 29442587.

Savukārt pastaigu cienītājiem sarūpēts vēl kāds jaunums – no kuģīša piestātnes pie Klidziņas līdz Putnu kalnam ierīkota pastaigu taka. Tā gar Daugavas krastu ved apmēram puskilometra garumā. Taka jau atvērta apmeklētājiem, bet laika gaitā tā vēl tikšot uzlabota, uzbūvējot nelielus tiltiņus pār grāvīšiem.

Plašāk par aktualitātēm Skrīveru novadā šeit.

Lūdzu, uzgaidiet