E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Orientēšanās spēle Jelgavā patriotu mēnesī “Brīvību meklējot”

08.11.2021.

Patriotu mēneša ietvaros Jelgavas Reģionālais Tūrisma centrs (JRTC) aicina iesaistīties izzinošā orientēšanās spēlē, kas ļaus iepazīt Brīvības cīņu vēstures liecības.

Orientēšanās spēle “Brīvību meklējot” ir neparasts veids, kā parādīt un pastāstīt ceļotājiem par valsts vēsturē tik svarīgajiem notikumiem. Maršrutā ietvertas piemiņas vietas Jelgavā un tās apkārtnē, kur pagājušā gadsimta pirmajā pusē risinājās Brīvības cīņas, kā arī vietas, kas atgādina par citiem svarīgiem notikumiem mūsu valsts izveidē. Šeit ikviens varēs aplūkot pieminekļus, piemiņas zīmes un apmeklēt Latvijas varoņu atdusas vietas.

Spēles gaitā dalībniekiem, nolasot dotās koordinātas, jādodas uz norādīto objektu un jāizpilda darba lapā iekļautie uzdevumi. Maršruta kopējais garums ir 50 kilometru, to ir ieteicams veikt diennakts gaišajās stundās. Visu aktivitātē iekļauto uzdevumu izpilde var aizņemt līdz 3 stundām. Lai piedalītos orientēšanās spēlē “Brīvību meklējot”, nepieciešams tālrunis vai ierīce, kurā ievadīt GPS koordinātas, savukārt darba lapa ar uzdevumiem būs pieejama elektroniskā formā. Dalība spēlē ir bez maksas. Aktivitāte ir piemērota ģimenēm un individuālajiem ceļotājiem. Spēle pieejama periodā no 8. līdz 22. novembrim. Trīs dalībnieki, kuri būs pareizi atbildējuši uz visiem jautājumiem, iegūs veicinošas balvas no JRTC.

Orientēšanās spēles “Brīvību meklējot” darba lapa lejupielādei pieejama šeit.

Informāciju sagatavoja
Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde
“Jelgavas reģionālais tūrisma centrs”

Lūdzu, uzgaidiet