E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Pavasara ekskursiju nedēļa Jūrmalā

10.03.2023.

No 13. līdz 19. martam Jūrmalā norisināsies "Pavasara ekskursiju nedēļa". Ekskursiju nedēļas moto: “Nedzīvo dzīvi telefonā – iepazīsti pasauli!”. Gan liels, gan mazs katru dienu varēs doties kādā piedzīvojumā, izzināt dabu, arhitektūru un piedalīties radošajās meistarklasēs. Interesentiem tiek piedāvāta plaša ekskursiju programma, kur katrs varēs atrast ko saistošu un aizraujošu!

Izzinošas ekskursijas

Foto: Jūrmalas Brīvdabas muzejs. www.visitjurmala.lv

Aktīvās atpūtas un dabas cienītājiem

Gaisā virmo pavasaris, tas ir īstais laiks, kad baudīt īpašo Jūrmalas apkārtni, sagaidot saullēktu purva kurpēs Ķemeru tīreļa viducī, iepazīstot Ragakāpas dabas parku vides gida Jāņa Šlūkes pavadībā, vai dodoties pārgājienā uz Jūrmalas Balto kāpu, kas ir viens no skaistākajiem Jūrmalas teritorijā esošajiem aizsargājamajiem dabas objektiem. 

Foto: Ķemeru tīreļa purvs. www.visitjurmala.lv

Būs arī iespēja apgūt pareizu nūjošanas tehniku ergoterapeites Elzas Sebres vadībā, kārtīgi izkustoties svaigā gaisā Jaunķemeros. Parūpēties par savu veselību tiek aicināti arī bērni,  apmeklējot viesnīcu “Hotel Jūrmala SPA”, kur būs pieejamas bērnu sporta nodarbības treneres vadībā.

Mākslas un kultūras pasaule

Dodies sajūtu ceļojumā uz Raiņa un Aspazijas vasarnīcu un iepazīsti dzejnieku gara pasauli aizsietām acīm, sataustot dzejnieku vaibstus, sasmaržojot Alpu ziedus Raiņa herbārijā, pievienojoties Aspazijai kafijas pauzē, sadzirdot un iztēlojoties to, ko sajūt rokas, bet neredz acis.

Foto: www.visitjurmala.lv

Atklāj sevī mākslinieku, apmeklējot meistarklasi, kurā būs iespēja nodoties meditatīvai mākslinieciskai nodarbei, izkrāsojot vai saliekot ainavu pēc Valda Buša gleznu motīviem.

Pavāru meistarklase

Restorānā “Neptūns” notiks mazo pavāru meistarklase. Bērni gatavos dekoratīvos putnu būrīšus un konfektes uz kociņiem.

Foto: Restorāns “Neptūns”. www.visitjurmala.lv

Apskatīt visas piedāvātās ekskursijas, kā arī pieteikties izvēlētajai ir iespējams šeit.

Piedāvājumā ir gan maksas, gan bezmaksas ekskursijas pieaugušajiem un bērniem. Ekskursiju dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ nepieciešams pieteikt dalību ekskursijās savlaicīgi.

Uzzināt vairāk par ekskursiju norisi un pieteikt dalību var arī Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā. Kontakti: +371 67147900, info@jurmala.lv

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties e-biļeti iespējams šeit vai “Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē.

Lūdzu, uzgaidiet