E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

25. un 26. oktobrī vakara vilcienu pasažierus maršrutā Sarkandaugava - Mangaļi pārvadās ar autobusiem

18.10.2023.

Sakarā ar remontdarbiem Sarkandaugavas stacijā nākamās trešdienas un ceturtdienas, 25. un 26. oktobra, vakarā pēc plkst. 17.30 ir veiktas izmaiņas Skultes virziena vilcienu sarakstos. Sešu vakara reisu virzienā no Rīgas un sešu reisu virzienā uz Rīgu pasažierus maršrutā Sarkandaugava - Mangaļi pārvadās ar īpaši norīkotiem autobusiem. Tos apkalpos ”Pasažieru vilciena” konduktori kontrolieri, braukšanai būs jāuzrāda iegādātās vilciena biļetes.

Pasažieriem, kuri brauc no Rīgas Skultes virzienā, brauciens notiks šādi:

  • no Rīgas līdz Sarkandaugavai varēs aizbraukt ar vilcienu;
  • Sarkandaugavā autobusa pieturā pie stacijas būs jāpārsēžas autobusā ar marķējumu “Norīkojumā”. Tas brauks Skultes dzelzceļa līnijas posmā Sarkandaugava - Mangaļi, apstājoties pie Mangaļu stacijas Lēdurgas ielas autobusa pieturā;
  • Mangaļos būs jāpārsēžas vilcienā, kas vedīs tālāk ierastajā maršrutā.

Pasažieriem, kuri brauc maršrutā no Skultes uz Rīgu, pārsēšanās no vilciena autobusā un otrādi notiks attiecīgi pretējā virzienā – no Mangaļu stacijas Lēdurgas ielas autobusa pieturas uz autobusa pieturu pie Sarkandaugavas stacijas. 

“Pasažieru vilciena” tīmekļa vietnē un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts jau ietver šīs izmaiņas. Ar tām vilcienu kustības sarakstā var iepazīties arī šeit.

Lūdzu, uzgaidiet