E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Pagaidu platformas Skultes un Tukuma dzelzceļa līnijā

07.09.2023.

Uzmanību Skultes un Tukuma virziena pasažieriem!

No 25. novembra pieturas punktā "Smārde" ekspluatācijai tiek atvērta pasažieru pagaidu platforma līdz brīdim, kad tiks uzbūvēta jauna pasažieru platforma.

No 13. oktobra stacijā "Sarkandaugava" pasažieru iekāpšana un izkāpšana Rīgas un Skultes virzienā notiks tikai no starpceļu platformas. 

No 28. septembra pieturas punktā "Garciems" ekspluatācijai tiek atvērtas pasažieru pagaidu platformas līdz brīdim, kad tiks uzbūvētas jaunas pasažieru platformas.

No 26. septembra pieturas punktos "Lilaste" un "Saulkrasti" pasažieru iekāpšana un izkāpšana notiks tikai no starpceļu platformām.

No 25. septembra pieturas punktā "Kīšupe" ekspluatācijai tiek atvērta pasažieru pagaidu platforma līdz brīdim, kad tiks uzbūvēta jauna pasažieru platforma.

No 14. septembra pieturas punktā "Zvejniekciems" ekspluatācijai tiek atvērta pasažieru pagaidu platforma līdz brīdim, kad tiks uzbūvēta jauna pasažieru platforma.

No 7. septembra pieturas punktos "Pabaži", "Garupe", "Gauja" un "Kalngale" ekspluatācijai tiek atvērtas pasažieru pagaidu platformas līdz brīdim, kad tiks uzbūvētas jaunas pasažieru platformas.

VAS "Latvijas dzelzceļš" turpina dzelzceļa peronu nomaiņu uz jaunām pasažieru platformām. Vairāk par peronu modernizācijas projektu var uzzināt šeit.

Aicinām ierasties laikus šajās pieturās mainītās vilciena apstāšanās vietas dēļ un sekot gājēju kustības norādēm.

Lūdzu, uzgaidiet