E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ņem biļeti un piedalies loterijā!

27.08.2020.

Aicinot pasažierus ņemt biļeti par braucienu sabiedriskajā transportā, Autotransporta direkcija īsteno kampaņu "Biļete JĀ-ŅEM", kuras ietvaros notiek biļešu loterija.

Ir būtiski ņemt biļeti par braucienu vilcienos un reģionālo maršrutu autobusos un saglabāt to līdz brauciena beigām. Gadījumos, kad pasažieris nav iegādājies biļeti un mēģinājis braukt "par zaķi" vai biļetē norādītā informācija nav korekta, piemēram, biļetē norādītā pietura neatbilst pasažiera paredzētajai galamērķa pieturai, pasažieris riskē ar reisu skaita samazināšanu konkrētā maršrutā, jo statistiku par katra reisa pieprasījumu veido izsniegto biļešu skaits.

Lai iedzīvotājus motivētu paņemt iegādāto vai iegādāties biļeti, kampaņas ietvaros tiek rīkota biļešu loterija. Visas vienreizējās pasažieru papīra un elektroniskās vilciena biļetes, kā arī reģionālo maršrutu autobusu biļetes, kas ir iegādātas periodā no 1. līdz 30. septembrim, pasažieri var iesniegt interneta vietnē www.panembileti.lv. 5. oktobrī tiks izlozēti 3 laimīgie, kuri saņems naudas balvu 300 eiro apmērā.

Lai piedalītos loterijā un pretendētu uz laimestu, pasažierim reģistrējoties jānorāda biļetes numurs, reisa numurs, brauciena datums, biļetes summa un savs tālruņa numurs. Biļete, kas reģistrēta dalībai loterijā, pasažierim jāsaglabā līdz loterijas beigām. Loterijā nepiedalās nulles vērtības biļetes, abonementa biļetes, bagāžas biļetes.

Nesaņemot biļeti vai konstatējot citus biļešu tirdzniecības pārkāpumus, pasažieri var visu diennakti sūtīt īsziņu vai atstāt balss ziņu pa tālruni 27776621 un norādīt maršrutu, brauciena dienu un laiku, kā arī pieturu, kurā pasažieris iekāpa.

Loterijas atļaujas numurs: 6436

Lūdzu, uzgaidiet