E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

“Pasažieru vilciens” pakāpjas no sudraba uz zeltu Ilgtspējas indeksā

16.06.2023.

Latvijas uzņēmumi un iestādes kopš 2010. gada Ilgtspējas indeksā mēra, cik mērķtiecīgi to īstenotās iniciatīvas ne vien veicina to izaugsmi, bet arī pozitīvi ietekmē apkārtējo vidi, darba tirgu, tirgus attiecības, sabiedrību, valsti un pasauli kopumā.

Pērn “Pasažieru vilciens” pirmo reizi iesniedza izvērtēšanai šajā indeksā savu praksi un debitēja sudraba kategorijā. Gada laikā mums ir izdevies jau ieviest virkni saņemto ieteikumu un sniegumu uzlabot – šogad “Pasažieru vilciens” ir pakāpies uz zelta kategoriju. Tajā no transporta nozares ir arī tādi uzņēmumi kā “Air Baltic”, “Latvijas dzelzceļš”, “Rīgas satiksme”.

Kas ir ilgtspējas indekss? Valsts līmeņa novērtējums, kas uzņēmumiem un iestādēm ļauj ne vien gūt publisku atzinību, bet arī objektīvi izvērtēt sniegumu korporatīvās ilgtspējas un atbildības jomā: kas paveikts līdz šim, cik kvalitatīvi, kas vēl paveicams, lai sasniegtu izcilību. Ilgtspējas indeksa dalībnieki demonstrē drosmi, atklātību un apņemšanos pilnveidot savu sniegumu ik gadu. Šogad “Pasažieru vilciena” darbība tika vērtēta piecās jomās – stratēģija, darba vide, investīcijas vietējā kopienā, tirgus attiecības un vide.

Par iespēju iegūt kādu no piecām novērtējuma kategorijām – bronza, sudrabs, zelts, platīns un dimants – cīnījās vairāk nekā 100 uzņēmumu un iestāžu. "Pasažieru vilciens” ir viens no pārliecinošiem, jaudīgiem un ilgstpējīgiem zelta godalgas ieguvējiem. Šo godu ar mums dala “Latvijas televīzija”, “Olainfarm”, “Rīgas meži”, “Rīgas namu pārvaldnieks” u.c.

Virzība uz arvien ilgtspējīgāku uzņēmuma un sabiedrības attīstību ir iespējama, pateicoties mūsu darbinieku atbildīgai rīcībai, lai arī vilciena pasažieri saņemtu ilgtspējīgu pakalpojumu.

Lūdzu, uzgaidiet