E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Bezmaksas braucieni Dziesmu un deju svētku dalībniekiem

27.06.2023.

Aicinām XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku dalībniekus izmantot iespēju no 2023. gada 2. līdz 10. jūlijam bez maksas braukt vilcienā Rīgā un Pierīgā jeb vilcienu maršrutu shēmas A un B zonā jebkurā virzienā.

Ja svētku dalībnieki vilcienā vēlas pārvietoties vilciena maršrutos zonās, kas ir aiz pieturas punktiem “Lilaste”, “Vangaži”, “Pārogre”, “Cena” un “Vaivari”, tiks piemērota standarta braukšanas maksa konkrētam maršrutam.

Bezmaksas vienreizējās biļetes atsevišķi katram braucienam svētku dalībnieki var iegūt mūsu tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē, kā biļešu veidu izvēloties “Dziesmu un deju svētku dalībnieka biļete”, Mobilly lietotnē, biļešu kasēs dzelzceļa stacijās vai vilcienā pie konduktora kontroliera, uzrādot Svētku dalībnieka karti. Lūdzam ņemt vērā, ka tiem, kuri vilcienā iekāps ar iepriekš izņemtu biļeti, konduktors kontrolieris lūgs uzrādīt arī Svētku dalībnieka karti.

Šajos Vispārējos latviešu Dziesmu un Deju svētkos, tieši tāpat kā pirms simts gadiem, plecu pie pleca tūkstošiem dalībnieku uz skatuvēm, skatītāju solu rindās un arī vilcienos vienosies mūsu tautas unikālo tradīciju turpināšanā. Lai mums visiem vēl daudzās paaudzēs ir vēlme un iespēja saglabāt latvisko identitāti un uzturēt šo kultūras vērtību! Un lai vilciens ir tas, kas savieno dziesmu un deju norises punktus!

Lūdzu, uzgaidiet