E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Vilciens pēc rokoperas "Lāčplēsis"

20.07.2023.

2023. gada 28. jūlijā pulksten 22.00 Lielvārdes parkā atdzims Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes rokopera LĀČPLĒSIS.

Nosacīti vēsturiskās vietas klātbūtne Lielvārdes parkā pie Daugavas, dabas saspēle ar uzveduma dalībniekiem un vietējiem pašdarbības kolektīviem, kā arī iespaidīgie tehniskie risinājumi ļaus sajust jaunu senā vēstījuma jēgu un spēku.

Rokoperas apmeklētājiem esam norīkojuši īpašu vilcienu naktī pēc izrādes, kas Rīgas virzienā no Lielvārdes aties 29. jūlijā plkst.1.15 (reiss Nr.6291).

Rokoperas lomās spilgti izpildītāji un tautā iemīļoti mākslinieki. Lāčplēša loma uzticēta dziedātājam Atim Zviedrim, kura balss tembru un diapazonu par piemērotu atzinis komponists. Savukārt Laimdotu atveidos dziedātāja Beāte Zviedre. Kangars būs dziedātājs Marts Kristians Kalniņš. Pie taustiņinstrumentiem būs pats mūzikas autors Zigmars Liepiņš, viņam līdzās - Uldis Marhilevičs. Ģitāru spēlēs Mārcis Auziņš, basa ģitāru - Valters Sprūdžs, savukārt pie sitaminstrumentiem sēdīsies Gundars Lintiņš.

Iestudējuma atjaunošana ir Ogres novada pašvaldības iniciatīva, projekta īstenošana notiek, sadarbojoties Ogres novada Kultūras centram un Producentu grupai 7.

Plašāka informācija par izrādi lasāma šeit.

Apskatīt vilciena apstāšanos konkrētās pieturās iespējams šeit, kā arī iegādāties e-biļeti ar atlaidi vajadzīgajam maršrutam "Pasažieru vilciena" tīmekļvietnē vai mobilajā lietotnē.

Lūdzu, uzgaidiet