E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Orientēšanas spēle pa Bulduriem “Staigājam – izzinām. Arhitektūra”

27.12.2022.

No 27. decembra līdz 7. janvārim aktīvās atpūtas cienītāji tiek aicināti iepazīt Jūrmalai raksturīgo arhitektūru un dažādo laikmetu ietekmi uz pilsētvides stilistiku, izstaigājot jaunu orientēšanās spēles “Staigājam – izzinām. Arhitektūra” maršrutu Bulduros.

Kurā mājas daļā jūrmalnieki malko pēcpusdienas tēju? Kas ir raksturīgi dzelzceļa staciju arhitektūrai? Kas ir vitrāža un kas ir mezonīns? Kāda smarža nāk no fabrikas, kas atrodas Vecbulduros? Kādus noslēpumus glabā Lielupes auto tilts? 

Uz visiem šiem un daudziem citiem jautājumiem atbildes atradīsiet, izmēģinot jaunu izklaidējoši - izzinošu orientēšanās spēli pa Bulduriem. Spēles sākumpunkts ir Bulduru dzelzceļa stacijā.

Aptuveni divu stundu garš maršruts būs interesants gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem, jo ļaus ne tikai sameklēt uz kartes un apskatīt ievērojamus arhitektūras pieminekļus, bet arī uzzināt ko jaunu. 

Spēles karti ar uzdevumiem sākot ar 27. decembri var lejuplādēt vai izdrukāt šeit. Izdruku var saņemt arī Bulduru Izstāžu namā vai Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā Majoros, Lienes ielā 5.

Īpašs pārsteigums skolēnu ziemas brīvlaikā! No 27. decembra līdz 7. janvārim visiem, kas pareizi atbildēs uz jautājumiem un izpildīs spēles uzdevumus – neliela pārsteiguma balva no VisitJurmala, kuru var saņemt Bulduru izstāžu namā, Muižas ielā 6, tā darba laikā.

Bulduru Izstāžu nama darba laiks:

  • 27. un 28. decembrī plkst. 10.00 – 17.00;
  • 29. un 30. decembrī plkst. 10.00 – 16.00;
  • 3. – 7.janvārī plkst. 10.00 – 17.00;
  • 31. decembrī, 1. un 2. janvārī – brīvdienas. 

Novēlam patīkamu laika pavadīšanu Jūrmalā!
 

Lūdzu, uzgaidiet