E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

Ogrē izveidota orientēšanās spēle par godu pilsētas 95. dzimšanas dienai

24.02.2023.

Par godu Ogres pilsētas dzimšanas dienai, Ogres novada Tūrisma informācijas centrs izveidojis orientēšanās spēli “Ogrei 95”. Ikvienam interesentam ir iespēja piedalīties pilsētvides spēlē. Tā piemērota visiem, kas vēlas izkustēties svaigā gaisā, veicot vismaz 10 tūkstošus soļu. Spēle piemērota komandām 2-5 cilvēku sastāvā, arī ģimenēm ar bērniem. Dalība – bez maksas.

Aktivitātes ietvaros jebkurā dalībniekiem ērtā laikā jāapmeklē kontrolpunkti, veicot 7 km garu apļveida maršrutu. Orientēšanās ļaus iepazīt vēsturiskas vietas pilsētā un uzzināt, ko jaunu par Ogri. Spēles laikā būs iespēja apskatīt vēsturiskas fotogrāfijas no Ogres Vēstures un mākslas muzeja arhīva un salīdzināt tās ar pašlaik redzamo pilsētas ainavu. Lai piedalītos spēlē, nepieciešams pilnībā uzlādēts viedtālrunis ar interneta pieslēgumu un lejuplādēta aplikācija “Actionbound”. 

Spēles dalībnieku mērķis ir iegūt pēc iespējas vairāk punktu, apmeklējot noteiktas vietas, kā arī izpildīt dažādus uzdevumus un atbildēt uz jautājumiem. Lai iegūtie punkti tiktu pieskaitīti, tie jāiesniedz ar aplikācijas palīdzību, komandai finišējot. 

Kā piedalīties spēlē?
1)    Izveido 2-5 cilvēku lielu komandu;
2)    Lejuplādē aplikāciju “Actionbound”;
3)    Brīvi izvēlētā laikā dodies uz starta vietu pie tūrisma informācijas centra, Brīvības ielā 18 un noskenē kodu. Spēli var atrast arī, ievadot “Actionbound” aplikācijā nosaukumu “Ogrei 95”.

Uz tikšanos Ogrē!

Informāciju sagatavoja
Ogres novada Tūrisma informācijas centrs

Lūdzu, uzgaidiet