E-biļešu pārdošana šeit ir pārtraukta. Nopirktās izmanto! Jaunas pērc lietotnē Vivi Latvija vai www.vivi.lv

Jūs atrodaties šeit:

“Nākamā pietura Zemgale” Skrīveros un Aizkrauklē 7.-8. augustā

02.08.2021.

Katru nedēļas nogali no jūlija līdz septembrim Zemgales amatnieki, mājražotāji, saimniecības, ražotnes, pilis, muižas un citi tūrisma pakalpojuma sniedzēji saviem apmeklētājiem ir sagatavojuši īpašu programmu, ko īsteno pasākuma cikla “Nākamā pietura Zemgale” ietvaros.

Šī ir lieliska izdevība iepazīt Zemgales tradīcijas, amatu prasmes, arī saimniekus, turklāt aizraujoši pavadīt laiku un jēgpilni atpūsties Jelgavas, Bauskas, Dobeles, Aizkraukles un Jēkabpils apkārtnē. Individuālajiem ceļotājiem un ģimenēm šī ir iespēja paviesoties arī pie tādiem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem, kuri ikdienā ir pieejami tikai interesentu grupām.

7. un 8. augustā ciemiņus gaidīs Skrīveru un Aizkraukles apkārtnē saimniekojošie dažādu amatu meistari. Ja Skrīveros vilciens pietur apdzīvotās vietas pašā sirdī, tad no Aizkraukles dzelzceļa stacijas uz pilsētas centru kursē autobuss, uz kuru iespējams iegādāties ar braucienu vilcienā vienotu biļeti.

Turklāt 6. un 7. augustā Aizkraukle svin Pilsētas svētkus ar muzikālu un sportisku programmu.

Atstājiet rūpes mājās un garāžā, kāpiet vilcienā un ļaujieties aizraujošam un izzinošam piedzīvojumam Aizkraukles novadā! Lai nodrošinātu pakalpojumu pieejamību, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Aicinām pirms brauciena vilcienā izvērtēt savu fizisko stāvokli, kā arī veselības drošības apsvērumus un ievērot visus valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības pasākumus!

Iepazīstieties ar afišu un pilnu piedāvājumu skatiet Zemgales Plānošanas reģiona mājaslapā!
 

Lūdzu, uzgaidiet